Werkgeversontbijt 'Werk en Mantelzorg' (05-11-2019)

Home > Nieuws > Werkgeversontbijt 'Werk en Mantelzorg'

Werkgeversontbijt 'Werk en Mantelzorg' (05-11-2019)

Dit item is verlopen op 15-11-2019.

Op 10 november 2019 vindt de landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’ plaats. Het werk van mantelzorgers is van onschatbare waarde. Wethouder Johan van Everdingen spreekt daarom zijn bewondering en waardering uit naar alle mantelzorgers in de gemeente Lopik. Dat doet hij door mantelzorgers dit jaar een speciale wenskaart te geven.

Op vrijdag 15 november a.s. organiseren de gemeente Lopik en Stichting Pulse van 7:45 tot 9:00 uur in Dorpshuis De Schouw in Lopik de ontbijtbijeenkomst ‘Werk & Mantelzorg’. Ondernemers hebben in hun organisatie ook te maken met werknemers die mantelzorgtaken vervullen. Tijdens de ontbijtsessie kunnen ondernemers kennis en ervaring delen en netwerken met andere ondernemers.

Bent u ondernemer in de gemeente Lopik? Dan bent u van harte uitgenodigd voor dit bijzondere werkgeversontbijt. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar i.nederend@stichting-pulse.nl Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Ilse Nederend van Stichting Pulse via (06) 17 44 18 54.