Werkzaamheden aan wegdek kruisingen Benschop (12-04-2018)

Home > Nieuws > Werkzaamheden aan wegdek kruisingen Benschop

Werkzaamheden aan wegdek kruisingen Benschop (12-04-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 21-04-2018.

De gemeente Lopik voert momenteel werkzaamheden uit aan het wegdek van de kruising Kapitein Van Zijlllaan/Theo Kleverstraat in Benschop. De verharding van de gehele kruising wordt vervangen. De werkzaamheden zijn maandag 9 april gestart en worden naar verwachting vrijdag 13 april 2018 afgerond.

Planning en materiaal van werkzaamheden aan wegdek kruisingen

Omdat al werkzaamheden aan de Kapitein Van Zijlllaan werden uitgevoerd, zijn de werkzaamheden aan het wegdek van de kruising Kapitein Van Zijlllaan/Theo Kleverstraat eerder uitgevoerd dan gepland.

Conform de planning zullen ook werkzaamheden aan het wegdek worden uitgevoerd aan de kruisingen Oranje Nassaustraat/Koningin Julianasingel, en Kapitein Van Zijlllaan/Koningin Julianasingel/Oeverzegge. Het voorbereiden van deze werkzaamheden duurt langer vanwege het vervangen van duikers, kabels, leidingen en riolering. Er kan daarom nog niet worden aangegeven wanneer de werkzaamheden aan het wegdek worden uitgevoerd.

Omdat de kruisingen zijn uitgevoerd in drie kleuren, is er voor gekozen om het wegdek van stenen te voorzien en niet van asfalt. Gezien het ontwerp van de kruisingen is het bijna onmogelijk en erg kostbaar om het wegdek uit te voeren in asfalt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Th. Schroor via tel. 0348-559918 of e-mail thomas.schroor@lopik.nl