Werkzaamheden Lopikerweg West Cabauw en Dorp ZZ Benschop (11-11-2019)

Home > Nieuws > Werkzaamheden Lopikerweg West Cabauw en Dorp ZZ Benschop

Werkzaamheden Lopikerweg West Cabauw en Dorp ZZ Benschop (11-11-2019)

Op dinsdag 12 november a.s. voert de gemeente Lopik kleinschalig asfaltonderhoud uit aan de Lopikerweg West (Cabauw), tussen de Nicolaas van Catsweg en de gemeentegrens met Schoonhoven en de Cabauwsekade. Het verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars.

Op woensdag 13 november a.s. worden deze werkzaamheden uitgevoerd aan Dorp ZZ te Benschop, tussen de N204 en het Boveneind. Door het mobiele karakter van de werkzaamheden is het niet mogelijk exact aan te geven, waar de werkzaamheden op welk moment plaatsvinden. Bij calamiteiten is de weg bereikbaar.