Werkzaamheden Vogelzangsekade en Churchill-laan (04-10-2019)

Home > Nieuws > Werkzaamheden Vogelzangsekade en Churchill-laan

Werkzaamheden Vogelzangsekade en Churchill-laan (04-10-2019)

De gemeente Lopik gaat werkzaamheden uitvoeren aan een deel van Vogelzangsekade en de Churchill-laan in Lopik-dorp.

Het betreft reconstructiewerkzaamheden aan de openbare ruimte van:

• de Vogelzangsekade tussen de Churchill-laan en de Koningin Maximastraat;
  • de Churchill-laan tussen de Lopikerweg Oost en de President Kennedylaan.

Wat gaan we doen

De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de verhardingen, vervangen van de riolering en het opnieuw aanbrengen van de verhardingen.

Planning

Vanaf week 41 (maandag 7 oktober) wordt gestart met de rioleringswerkzaamheden en het ophogen van de straat bij de kruising van de Churchill-laan en de President Kennedylaan. De Churchill-laan wordt dan tijdelijk afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

Aansluitend volgen de werkzaamheden aan de Vogelzangsekade en is de Churchill-laan weer bereikbaar.

Naar verwachting worden de werkzaamheden aan het einde van dit jaar afgerond.

Meer informatie

Meer informatie en tekeningen vindt u op onze website onder de knop 'Inwoners' > 'Openbare ruimte' > 'Projecten'. Ook kunt u contact opnemen met de heer Mischa Vorderman, via e-mail adres mischa.vorderman@lopik.nl of via tel. 06 - 11 08 72 92.

Bouwhekken en pilonnen