Wethouder Johan van Everdingen brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van Vliet-Boere uit Polsbroek (14-06-2019)

Home > Nieuws > Wethouder Johan van Everdingen brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van Vliet-Boere uit Polsbroek

Op maandag 10 juni 2019 waren de heer en mevrouw Van Vliet-Boere uit Polsbroek 55 jaar getrouwd.

Locoburgemeester Johan van Everdingen bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek op vrijdag 14 juni  2019.

Wethouder Johan van Everdingen met 55-jarig bruidspaar Van Vliet-Boere uit Polsbroek