Winnaars fotowedstrijd gemeentemagazine 2020 (07-07-2020)

Home > Nieuws > Winnaars fotowedstrijd gemeentemagazine 2020

Winnaars fotowedstrijd gemeentemagazine 2020 (07-07-2020)

De drie winnaars van de fotowedstrijd voor het nieuwe gemeentemagazine 2020 zijn bekend. De jury, onder leiding van Leo Bennis, heeft de drie winnende foto’s uitgezocht.

De eerste plaats is voor Mariëlle Verburg (foto links), zij maakte de winnende foto: een monumentaal gebouw met een rijke geschiedenis gefotografeerd in de kern Jaarsveld aan de Lek. Een duidelijk herkenbaar punt aan- en op de achtergrond is de Lek. Haar foto is te bewonderen op de voorpagina (cover) van het nieuwe gemeentemagazine. Joke van Vliet (foto rechtsboven) en Karin Anbergen (foto rechtsonder) worden beloond met respectievelijk de tweede en derde prijs.

Medio september verschijnt het nieuwe gemeentemagazine van de gemeente Lopik. De winnende foto’s krijgen in ieder geval een plaats in het magazine. Ook foto’s van een aantal andere inwoners die met de fotowedstrijd meededen, worden in het magazine opgenomen. De prijsuitreiking vindt op een later moment dit jaar plaats.