Winnaars prijsvraag 'Jongeren maken de buurt' (19-03-2019)

Home > Nieuws > Winnaars prijsvraag 'Jongeren maken de buurt'

Winnaars prijsvraag 'Jongeren maken de buurt' (19-03-2019)

Dit item is verlopen op 27-03-2019.

Afgelopen zaterdag 16 maart reikte wethouder Johan van Everdingen de 1e en 2e prijs uit aan de winnaars van de prijsvraag ‘Jongeren maken de buurt’. De 1e prijs is gewonnen door Club 41 uit Cabauw. Hun idee voor een maandelijkse Light-avond voor jongeren was goed voor € 1000. De 2e prijs is gewonnen door Cari Moenen voor haar idee van een Tosti-keet, Ontmoetingsplek, in Benschop. Zij ontvangt €750.

Ook Bernadette Nijk en Tim van Bezooijen stuurden een idee in. Respectievelijk voor een Autisme café (of thema-avonden over autisme) en een initiatief om activiteiten te organiseren voor jongvolwassenen met een beperking.

De gemeente Lopik vindt het belangrijk dat goede ideeën voor de leefbaarheid ook echt de kans krijgen om tot bloei te komen. Initiatieven voor jongeren zijn extra belangrijk. Daarom heeft de gemeente de prijsvraag 'Jongeren maken de buurt' in het leven geroepen.

Wethouder Johan van Everdingen met links Club 41 uit Cabauw en rechts met Cari Moenen.