Word ambassadeur van IkPas! (06-02-2018)

Home > Nieuws > Word ambassadeur van IkPas!

Word ambassadeur van IkPas! (06-02-2018)

Van 1 tot en met 30 maart 2018 doet de gemeente Lopik voor de 4e keer mee aan de campagne IkPas. 30 dagen zonder alcohol. IkPas is een jaarlijks terugkerende landelijke actie om mensen bewust te maken van hun alcoholgebruik. Door mee te doen worden Lopikers uitgedaagd om 30 dagen lang geen alcohol te drinken. De gemeente Lopik is op zoek naar ambassadeurs voor de actie IkPas.

Met de campagne IkPas willen we het alcoholgebruik even op pauze zetten en mensen bewust maken van hun eigen alcoholgebruik. Vaak is het drinken van alcohol een gewoonte. Ook hebben mensen het idee dat het zonder alcohol minder gezellig is. Door je alcoholgebruik even op pauze te zetten, drink je daarna bewuster en vaak minder. De resultaten van deze actie zijn erg positief: een grote groep deelnemers blijkt weken na die 30 dagen alcoholvrij minder te drinken, voelt zich fitter en slaapt beter.

Word ambassadeur!

Vind jij het leuk om jouw ervaringen te delen en naast Ramon de Ridder het gezicht te zijn van deze campagne? Geef je dan vóór 15 februari a.s. op als ambassadeur via jacqueline.van.delden@lopik.nl. Jouw/jullie foto en jouw/jullie verhaal wordt dan op de gemeentepagina in het Kontakt geplaatst!

De actie start 1 maart 2018 en duurt tot en met 30 maart 2018.

Wil je zien wat het je brengt als je je gewoontegedrag doorbreekt? Je fitter voelen, meer energie hebben, misschien wat afvallen? Doe dan mee aan de campagne IkPas. IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je kunt je inschrijven op www.ikpas.nl om mee te doen aan IkPas.

IkPas ambassadeur Ramon de Ridder