Zaterdag 31 juli: Live bijeenkomst Voorkeursalternatief, komt u ook? (23-07-2021)

Home > Nieuws > Zaterdag 31 juli: Live bijeenkomst Voorkeursalternatief, komt u ook?

Dit item is verlopen op 01-08-2021.

Het Voorkeursalternatief, het plan op hoofdlijnen voor de dijkversterking, is gereed.

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden ontmoet u graag op zaterdag 31 juli tijdens een live bijeenkomst, om u informatie te kunnen geven over het Voorkeursalternatief en om uw vragen te beantwoorden.

Wanneer: zaterdag 31 juli.

Locatie: Dorpshuis De Schouw, M.A.A. Schakelplein 6 in Lopik.

Vanwege de coronarichtlijnen wordt u gevraagd in te schrijven voor een tijdslot van een uur. Dit kan tot en met woensdag 28 juli.

Meer informatie en de mogelijkheid om een tijdslot te reserveren vindt u op de website van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.