Zorgeloze Dagen voor Mantelzorgers (29-09-2020)

Home > Nieuws > Zorgeloze Dagen voor Mantelzorgers

Zorgeloze Dagen voor Mantelzorgers (29-09-2020)

RSS

Mantelzorgers die zorgen voor iemand binnen de gemeente Lopik zijn van 26 maart tot en met 28 maart 2021 van harte welkom in het Dominicanenklooster in Huissen tijdens de Zorgeloze Dagen.

De dagen zijn bedoeld om de accu weer op te laden en daarna met hernieuwde energie de mantelzorgtaken weer op te kunnen pakken. Tijd voor jezelf geeft je grotere veerkracht, optimisme en uithoudingsvermogen. Het programma bestaat daarom uit ontspannende activiteiten en bezinningsmomenten over de mantelzorgsituatie. Samen kun je gaan wandelen, zingen, schilderen, leer je het drukke hoofd leeg te maken en geniet van je van rust en heerlijk eten. 

Wilt u hier graag bij zijn als mantelzorger? Dit weekend maakt deel uit van de mantelzorgwaardering. U kunt kiezen voor dit heerlijke weekend in plaats van de VVV-cadeaukaarten. U hoeft dan niets bij te betalen, alleen als u gebruik maakt van een vrijwilliger (chauffeur) voor het brengen en halen zijn daar kosten aan verbonden.

Aanmelden kan vóór 12 oktober 2020. Er kunnen 20 mantelzorgers mee, wacht dus niet te lang met aanmelden.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Ilse Nederend via telefoonnummer (06) 174 41 854 of mail naar i.nederend@stichting-pulse.nl