Zwembad Lobeke begroet 40.000ste bezoeker (23-08-2019)

Home > Nieuws > Zwembad Lobeke begroet 40.000ste bezoeker

Zwembad Lobeke begroet 40.000ste bezoeker (23-08-2019)

Dit item is verlopen op 23-10-2019.

Vrijdag 23 augustus mocht Openluchtzwembad Lobeke de 40.000ste zwemmer van dit seizoen begroeten. De zesjarige Nele Hoogendoorn uit Lopikerkapel was de gelukkige en kreeg een mooi cadeau van badmeester Ben Oskam.

Nele is 3 augustus 6 jaar geworden en zit op zwemles voor diploma A bij badmeester Ben. Zij hoopt op 14 september af te mogen zwemmen. Het gaat erg goed met zwemlessen en dat is niet verwonderlijk want thuis op de boerderij heeft Nele ook een zwembad. Nele kan dus iedere dag extra oefenen. En dat doet ze graag want, weer of geen weer, Nele wil zwemmen.

In 2018 heeft het zwembad op 24 juli de 40.000ste bezoeker ontvangen en het zwemseizoen afgesloten met bijna 60.000 bezoekers.

Zwembad Lobeke heeft een 25-meter-bad, een instructiebad en een kleuterbadje, alle drie met een glijbaan. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speelattributen en parasols.

In Zwembad Lobeke kan iedereen zwemmen en plezier hebben op zijn of haar eigen niveau. Zwembad Lobeke leidt op voor 15 verschillende diploma’s en brevetten. Daarnaast staan aqua-sportief, banenzwemmen, Sportclub Lobeke met snorkelen en zeemeerminzwemmen  op het programma.

En natuurlijk zijn er ook dit seizoen voor jong en oud weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. Buiten openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid en op de website www.lopik.nl/zwembad

40.000ste zwemster Nele Hoogendoorn uit Lopikerkapel krijgt cadeau van badmeester Ben Oskam.