Zwembad Lobeke begroet Lotte als 10.000ste bezoeker (14-06-2021)

Home > Nieuws > Zwembad Lobeke begroet Lotte als 10.000ste bezoeker

Zwembad Lobeke begroet Lotte als 10.000ste bezoeker (14-06-2021)

RSS

Zaterdagochtend 12 juni 2021 mocht openluchtzwembad Lobeke de 10.000ste zwemmer van dit seizoen begroeten. De zevenjarige Lotte van Roest uit Lopik kwam nietsvermoedend naar het zwembad om mee te doen aan de zeemeerminzwemles toen ze dit heugelijke nieuws te horen kreeg. Ze vindt zeemeerminzwemles heel leuk en wilde eigenlijk altijd al leren zwemmen als een echte zeemeermin.

Lotte komt vaak zwemmen en vindt de grote rode glijbaan het allerleukste. Sinds 5 juni mogen ouders ook weer meekomen om recreatief te zwemmen, dus Lotte is hier vaak te vinden met haar ouders maar ook met haar vriendinnen. Ze is samen met badmeester Christian op de foto gegaan om haar prijs in ontvangst te nemen. Dat is voor haar een makkie want op haar Instagram account (Lotte.kidsmodel) poseert ze regelmatig met leuke kinderkleding om dit vervolgens te delen met haar ruim 2.200 volgers!

Overigens is het geen toeval dat een jonge inwoner de 10.000ste bezoeker is, zwembad Lobeke wordt door gezinnen met kinderen vaak omschreven als een aangenaam en fijn zwembad. Sinds 5 juni kan er weer recreatief worden gezwommen door alle leeftijdsgroepen met een maximum van 250 bezoekers. Vanaf 13 jaar moet je je wel inschrijven bij de kassa. Bel bij twijfel of er voldoende ruimte is (om teleurstellingen te voorkomen) met (0348) 55 17 21.

Verder geldt het volgende:

  • Recreatief zwemmen voor elke leeftijdsgroep;
  • Maximum aantal bezoekers is 250 personen;
  • Bezoekers vanaf 13 jaar registreren zich op de intekenlijsten bij de ingang van het zwembad. Dit gebeurt op het moment dat je komt zwemmen, je kunt dus niet vooraf reserveren voor het recreatief zwemmen!
  • Banenzwemmen met 30 personen per tijdsvak;
  • De hygiĆ«neregels blijven van toepassing (zie www.lopik.nl/zwembad).