Zwembad Lobeke sluit zwemseizoen op 14 september spetterend af met baas-hond-zwemmen (30-08-2019)

Home > Nieuws > Zwembad Lobeke sluit zwemseizoen op 14 september spetterend af met baas-hond-zwemmen

Dit item is verlopen op 15-09-2019.

Oude tijden herleven op 14 september in zwembad Lobeke. Het Openluchtzwembad sluit het zwemseizoen die dag spetterend af met baas-hond-zwemmen.

Van 14.00 uur tot 16.00 uur heeft iedereen gratis toegang tot het zwembad. Baasjes kunnen dan samen met hun hond zwemmen; ook belangstellenden zonder hond zijn van harte welkom om met de honden van de andere aanwezigen te zwemmen.

Aanmelden is niet nodig. Het wordt aangeraden met een t-shirt aan te zwemmen vanwege krassen van hondennagels.

Leuke extra's, zoals goodiebag

Er zijn voor het baas-hond-zwemmen ook allerlei leuke extra’s geregeld. Zo staat er voor de hond en zijn baasje een goodiebag, of voor deze gelegenheid beter gezegd een doggybag, klaar. Voor de doggybag geldt op = op.

Oproep

Vindt u het leuk om op 14 september een hondenshow of -demo te verzorgen over bijvoorbeeld hulphonden, reddingshonden of geleidehonden? Neemt u dan contact op met de medewerkers van zwembad Lobeke via 0348 – 55 17 21.

Baas-hond-zwemmen in zwembad Lobeke

Foto: zwembad Lobeke