Openingstijden Breed Sociaal Loket

maandag t/m vrijdag 09.00-12.00 uur

Telefoon: (0348) 55 99 55

E-mail: bsl@lopik.nl

Wilt u contact opnemen met het Breed Sociaal Loket? Dan is het wenselijk dat u daarvoor het contactformulier gebruikt.

We werken op afspraak

Bel voor een afspraak naar het Breed Sociaal Loket (0348) 55 99 55.
U krijgt dan eerst een medewerker van ons Klant Contact Centrum aan de lijn. Deze stelt u een paar vragen, zodat hij of zij u goed kan doorverbinden. U kunt ook zeggen dat u direct met het Breed Sociaal Loket verbonden wilt worden.

Inloopspreekuur

(Inloop-)spreekuur op maandag en dinsdag van 9.00 -10.00 uur en op donderdag van 13.30-14.30 uur.
Adres: Medisch Centrum Lopik, Beatrixplantsoen 1, eerste verdieping (er is een lift aanwezig).