Home > Projecten > 10 t/m 23 september: Werkzaamheden kruising Oeverzegge-Kap.Van Zijlllaan-Kon. Julianasingel Benschop

Dit item is verlopen op 24-09-2019.

Van 10 tot en met 23 september voert de gemeente Lopik werkzaamheden uit aan de kruising Oeverzegge-Kapitein van Zijll-laan-Koningin Julianasingel in Benschop. Er wordt een duiker vervangen en een kruisingsplateau aangelegd.

Fase I

Voor het vervangen van de duiker wordt de Kapitein Van Zijlllaan, binnen de afsluiting, gedurende enkele dagen afgesloten. Hierbij is dan geen doorgaand verkeer mogelijk richting het overige deel van de Kapitein Van Zijlllaan, de Koningin Wilhelminastraat en de Prinses Beatrixstraat.

De doorgang Koningin Julianasingel-Kapitein van Zijll-laan blijft voor (calamiteiten)verkeer bereikbaar.

Fase II

Na het aanleggen van de verhardingen van fase I, wordt het gedeelte van de kruising Koningin Julianasingel-Kapitein Van Zijll-laan afgesloten. De doorgang van de (zuidelijke) Kapitein Van Zijlllaan-Oeverzegge wordt op dat moment opengesteld voor (calamiteiten)verkeer.

Tijdens alle werkzaamheden zijn verkeersregelaars op locatie aanwezig.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op onze website www.lopik.nl/projecten door op deze link te klikken.

Ook kunt u contact opnemen met de heer Thomas Schroor via e-mailadres thomas.schroor@lopik.nl of telefoonnummer 0348 - 55 99 18.