Home > Projecten > 12 december: Inloopavond herinrichten Burgemeester Schreuderplantsoen en reconstructie Oranje Nassaustraat en Dorp Benschop

Dit item is verlopen op 13-12-2019.

Wij nodigen u van harte uit voor een inloopavond op donderdag 12 december a.s. tussen 20.00 uur en 21.30 uur in Dorpshuis XXL, Oranje Nassaustraat 31 te Benschop.

Wij gaan graag met u in gesprek over drie projecten die van belang zijn voor uw woonomgeving:

1. Herinrichten Burgemeester Schreuderplantsoen;
  2. Reconstructie Oranje Nassaustraat;
  3. Reconstructie Dorp.

1. Herinrichten Burgemeester Schreuderplantsoen

Het Burgemeester Schreuderplantsoen heeft onvoldoende parkeerplaatsen. Omdat deze straat buiten de dorpskern ligt, is het ook niet mogelijk om bij hoge parkeerdruk in een nabijgelegen straat te parkeren. Met een nieuwe inrichting van deze straat kan dit probleem worden opgelost. De start van de werkzaamheden staat gepland in het eerste helft van 2020.

Locatie project: Herinrichten Burgemeester Schreuderplantsoen

2. Reconstructie Oranje Nassaustraat

Het rioolstelsel van de Oranje Nassaustraat is aan vervanging toe. Dit biedt ons de mogelijkheid opnieuw na te denken over de inrichting van de straat. Tijdens de inloopavond gaan we graag met de bewoners in gesprek om te horen welke gevoelens er leven en welke idee├źn zij hebben over de Oranje Nassaustraat. Hierbij kan worden gedacht aan een andere inrichting, snelheidsremmende maatregelen, parkeren, bomen en/of ander groen. Na de inloopavond wordt het ontwerp opgesteld. De start van de werkzaamheden staat gepland in de tweede helft van 2020.