Home > Projecten > 12 september: Onderhoudswerkzaamheden Noordzijdseweg tussen Polsbroek en Polsbroekerdam

Dit item is verlopen op 14-09-2019.

Op donderdag 12 september voert de gemeente Lopik onderhoudswerkzaamheden uit aan de Noordzijdseweg tussen Polsbroek en Polsbroekerdam (zie ook onderstaande afbeeldingen).

De verharding van de gehele Noordzijdseweg wordt voorzien van een slijtlaag.

Deze slijtlaag wordt aangebracht op donderdag 12 september tussen 07.00 uur en 16:00 uur. Afhankelijk van het weer kunnen de genoemde tijden afwijken.

Tijdens deze werkzaamheden is het NIET mogelijk gebruik te maken van de Noordzijdseweg tussen het aanbrengen van de bitumenlaag en het aanbrengen van de steenslag.

Tijdens alle werkzaamheden zijn verkeersregelaars op locatie aanwezig.

Meer informatie vindt u in onderstaande bewonersbrief.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer Thomas Schroor via e-mailadres thomas.schroor@lopik.nl en via telefoonnummer 0348 - 55 99 18.