13 september: Onderhoudswerkzaamheden Lopikerweg Oost en Lopikerweg West

Home > Projecten > 13 september: Onderhoudswerkzaamheden Lopikerweg Oost en Lopikerweg West

13 september: Onderhoudswerkzaamheden Lopikerweg Oost en Lopikerweg West

Dit item is verlopen op 14-09-2019.

Geachte heer, mevrouw,

Op vrijdag 13 september voert de gemeente Lopik onderhoud uit aan de Lopikerweg Oost en Lopikerweg West.

Het betreft de volgende trajecten, in volgorde van uitvoering (zie ook onderstaande afbeeldingen):

• Tussen 07.00 en 15.00 uur: Lopikerweg Oost, vanaf de Rolafweg Noord (Manebrug) tot de M.A. Reinaldaweg (N210).
  • Tussen 12.00 en 18.00 uur: Lopikerweg West, vanaf de Damweg tot de Vrijheidslaan.

De verharding van deze trajecten van de Lopikerweg Oost en Lopikerweg West wordt voorzien van een slijtlaag.

Deze slijtlaag wordt aangebracht op vrijdag 13 september tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Afhankelijk van het weer kunnen de genoemde tijden afwijken.

Tijdens deze werkzaamheden is het NIET mogelijk gebruik te maken van de genoemde trajecten, tussen het aanbrengen van de bitumenlaag en het aanbrengen van de steenslag.

Tijdens alle werkzaamheden zijn verkeersregelaars op locatie aanwezig.

PMD-containers

Op 13 september worden volgens planning ook de PMD-containers van betreffende bewoners geleegd. Deze PMD-containers kunnen 's morgens gewoon worden aangeboden. Wel kan het vanwege de onderhoudswerkzaamheden gebeuren, dat de containers die dag op een ander tijdstip worden geleegd dan gebruikelijk.

Meer informatie vindt u in onderstaande bewonersbrief.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer Thomas Schroor via e-mailadres thomas.schroor@lopik.nl en via telefoonnummer 0348 - 55 99 18.