Home > Projecten > 13 t/m 23 augustus: Werkzaamheden Koningin Wilhelminastraat en Prins Bernhardstraat Benschop

Dit item is verlopen op 25-08-2019.

Van dinsdag 13 augustus t/m vrijdag 23 augustus vinden werkzaamheden plaats in de Koningin Wilhelminastraat en de Prins Bernhardstraat in Benschop. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de kruising door betonklinkers en het aanleggen van een kunststof duiker ten behoeve van het verbinden van de sloten voor een betere waterdoorvoer.

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden is geen doorgaand verkeer mogelijk. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Parkeerplaats gesloten van 07.00 uur - 17.00 uur

De parkeerplaats voor de voetbalvereniging, de sporthal, de tennisvereniging en de muziekschool is van 07.00 uur tot 17.00 uur niet bereikbaar. Na werktijd is de parkeerplaats bereikbaar via de repakbaan (repak is gebroken puin) en/of ijzeren rijplaten.