22 en 23 november: Asfaltonderhoud Benedeneind Noordzijde Benschop

Home > Projecten > 22 en 23 november: Asfaltonderhoud Benedeneind Noordzijde Benschop

22 en 23 november: Asfaltonderhoud Benedeneind Noordzijde Benschop

Dit item is verlopen op 24-11-2018.

Donderdag 22 en vrijdag 23 november wordt het wegdek van Benedeneind Noordzijde tussen de huisnummers 310-322 in Benschop opgeknapt.
De firma Versluijs & Zoon BV uit Bodegraven voert de werkzaamheden voor de gemeente Lopik uit.

Planning

- Donderdag 22 november van 07.00 – 16.00 uur: (Gedeeltelijk) frezen bestaande verharding;

- Vrijdag 23 november van 07.00 – 16.00 uur: Asfalteringswerkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden worden fietsers omgeleid via Benedeneind Zuidzijde.

De projectgrens is in onderstaande afbeelding weergegeven.

Bereikbaarheid en parkeren

Tijdens de werkzaamheden zijn de aanliggende percelen moeilijk of niet bereikbaar.
Buiten de aangegeven tijden zijn de percelen weer bereikbaar.
Wij verzoeken u gedurende bovengenoemde perioden geen voertuigen in het gehele werkvak te parkeren.

Tijdens de werkzaamheden kunnen aanwonenden hinder ondervinden van geluid en de beperkte bereikbaarheid. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de firma Versluijs via telefoonnummer 06 - 20 94 63 13.