Home > Projecten > 22 oktober t/m 1 november: Werkzaamheden Kolfbaan Cabauw en Oranje Nassaustraat Benschop

Dit item is verlopen op 04-11-2019.

Kolfbaan Cabauw

Van dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 1 november 2019 voert de gemeente Lopik werkzaamheden uit aan de Kolfbaan in Cabauw.

Het betreft het herstellen van de verharding en de afwatering aan de Kolfbaan, tussen de Cabauwsekade en de Henricus Vinkeweg.

Bij calamiteiten is de Kolfbaan bereikbaar voor hulpdiensten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact  opnemen met de heer Thomas Schroor via e-mailadres thomas.schroor@lopik.nl of telefoonnummer 0348 - 55 99 18.

Oranje Nassaustraat Benschop

Van dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 1 november 2019 voert de gemeente Lopik werkzaamheden uit aan de Oranje Nassaustraat in Benschop.

Het betreft het vervangen van een duiker aan de Oranje Nassaustraat, ter hoogte van de kruising met de Koningin Julianasingel.

Tijdens de werkzaamheden kan geen gebruik worden gemaakt van de kruising Oranje Nassaustraat/Koningin Julianasingel.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Mischa Vorderman via e-mailadres mischa.vorderman@lopik.nl of telefoonnummer 06 - 11 08 72 92.

Bouwhekken en pilonnen