Home > Projecten > 26 augustus t/m 4 september: werkzaamheden kruising Oeverzegge–Kapitein van Zijlllaan–Duizendblad-Zonnedauw Benschop

Dit item is verlopen op 31-08-2019.

De gemeente Lopik voert van 26 augustus t/m 4 september werkzaamheden uit aan de kruising Oeverzegge-Kapitein Van Zijlllaan-Duizendblad-Zonnedauw in Benschop. Er wordt een duiker vervangen en een kruisingsplateau aangebracht.

Duizendblad één of twee dagen afgesloten

Voor het vervangen van de duiker wordt het Duizendblad gedurende één of twee dagen afgesloten. Hierbij is dan geen doorgaand verkeer mogelijk richting het Duizendblad.

De doorgang Oeverzegge-Kapitein Van Zijlllaan-Zonnedauw blijft voor calamiteiten bereikbaar.

Nog drie duikers vervangen

Aansluitend aan de genoemde werkzaamheden worden nog drie duikers in Benschop vervangen. Informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Meer informatie of vragen

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Paul Verweij via e-mail paul.verweij@lopik.nl of telefoon (0348) 55 99 20.

Verkeersbord wegwerkzaamheden