Home > Projecten > 27 oktober t/m 26 februari: Rioolwerkzaamheden gedeelte Burgemeester Schumanlaan

Werkzaamheden en omleiding

Van 27 oktober 2020 tot en met 26 februari 2021 vervangen we het riool in de Burgemeester Schumanlaan vanaf de kruising met de Rolafweg Noord tot aan de kruising met de Maria Louiselaan (ter hoogte van Burgemeester Schumanlaan 14).

De Burgemeester Schumanlaan wordt plaatselijk geheel afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld via de Juliana van Stolberglaan, Anna van Burenstraat, President Kennedylaan en Churchill-laan. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd zodat niet alle zijstraten gelijktijdig zijn afgesloten.

Contact

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze informatie dan kunt u contact opnemen met onze toezichthouder Mischa Vorderman. Hij is bereikbaar via e-mail mischa.vorderman@lopik.nl en telefoonnummer 06-11087292.

Voor vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de aannemer Keizerwaard BV, de heer Jeroen Keizerwaard, telefoonnummer 06-51487815 of e-mail info@keizerwaard.nl.