3 en 4 december: Asfaltonderhoud Rietkraag Lopik

Home > Projecten > 3 en 4 december: Asfaltonderhoud Rietkraag Lopik

3 en 4 december: Asfaltonderhoud Rietkraag Lopik

Dit item is verlopen op 05-12-2018.

Maandag 3 en dinsdag 4 december worden asfalteringswerkzaamheden aan het wegdek van de Rietkraag uitgevoerd. Het gaat om het wegvak tussen de Jeroen Boschlaan en de Zomerkade.
De firma Versluijs & Zoon BV uit Bodegraven voert de werkzaamheden voor de gemeente Lopik uit.

• Maandag 3 december van 07:00 – 16:00 uur:
    • (Gedeeltelijk) frezen  bestaande verharding.
  • Dinsdag 4 december van 07:00 – 16:00 uur:
    • Asfalteringswerkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de Zomerkade, Mandenmaker en de Johannes Vermeerlaan.

De projectgrens is in onderstaande afbeelding weergegeven.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn de aanliggende percelen moeilijk of niet bereikbaar zijn.
Buiten de aangegeven tijden zijn de percelen weer bereikbaar.
Wij verzoeken u gedurende bovengenoemde perioden geen voertuigen in het gehele werkvak te parkeren.

Tijdens de werkzaamheden kunnen aanwonenden hinder ondervinden van geluid en de beperkte bereikbaarheid.
Wij vragen uw begrip hiervoor.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Firma Versluijs via telefoonnummer 06 - 20 94 63 13.