7 t/m 11 september: Asfaltonderhoud aan Benedeneind Zuidzijde Benschop

Home > Projecten > 7 t/m 11 september: Asfaltonderhoud aan Benedeneind Zuidzijde Benschop

7 t/m 11 september: Asfaltonderhoud aan Benedeneind Zuidzijde Benschop

Dit item is verlopen op 12-09-2020.

Van maandag 7 t/m vrijdag 11 september voert de gemeente Lopik tussen 07.00 en 17.00 uur plaatselijk onderhoud uit aan de asfaltverharding aan het Benedeneind Zuidzijde te Benschop.

Het Benedeneind Zuidzijde is afgesloten voor ALLE doorgaande verkeer. Het verkeer wordt als volgt omgeleid:

• Verkeer naar Oudewater, Gouda-Polsbroek wordt doorgestuurd via de N204-N228 via Montfoort-Oudewater;
  • Verkeer vanaf Oudewater-Polsbroek wordt doorgestuurd richting Lopik via Damweg of richting Polsbroek;
  • Verkeer dat vanaf Lopik via Damweg naar Benschop rijdt, wordt doorgestuurd via de N228-N204 via Oudewater–Montfoort.

Bestemmingsverkeer is wel toegestaan. Het kan voorkomen dat bewoners tijdelijk even niet bij hun perceel kunnen komen en/of langer moeten wachten dan gebruikelijk. Wel blijven de woningen te allen tijde bereikbaar voor hulpdiensten.

Containers huishoudelijk restafval

Op dinsdag 8 september worden volgens planning de containers voor het huishoudelijk restafval van betreffende bewoners geleegd. Deze containers kunnen 's morgens gewoon worden aangeboden. Wel kan het vanwege de onderhoudswerkzaamheden gebeuren, dat de containers die dag op een ander tijdstip worden geleegd dan gebruikelijk.

Vragen

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de afdeling civiel via e-mail: BOR@lopik.nl of telefoonnummer (0348) 559955.