Appartementen Lentehof

Home > Projecten > Appartementen Lentehof

Appartementen Lentehof

6 mei 2020

Buitenterrein Lentehof en vervangen riool Burgemeester Schumanlaan

Hieronder ziet u de presentatietekening voor het buitenterrein van de Lentehof. De werkzaamheden voor het buitenterrein worden gecombineerd met het vervangen van het riool in de Burgemeester Schumanlaan.

(Klik op de afbeelding voor een vergroting van de presentatietekening)

19 t/m 23 maart 2018

In de week van 19 t/m 23 maart 2018 zijn de heiwerkzaamheden uitgevoerd voor de nieuwbouw van 40 appartementen aan de Lentehof in Lopik-dorp. Vrijdag 23 maart 2018 sloegen mevrouw De Gier en wethouder Gerrit Spelt samen de feestpaal voor het appartementencomplex voor senioren. Mevrouw De Gier is één van de inwoners die 18 jaar geleden de Vereniging Groepswonen voor Ouderen hebben opgericht. Een deel van het complex is voor leden van deze vereniging bestemd.

12 t/m 16 maart 2018: Bouwplaats en parkeren

In de week van 12 t/m 16 maart is de bouwplaats afgezet met bouwhekken. In eerste instantie blijven de parkeerplaatsen aan de Burg. Schumanlaan buiten de hekken en dus beschikbaar. Op het grasveld naast het gemeentehuis wordt een tijdelijke verharding aangebracht zodat het mogelijk wordt om daar te parkeren. Zodra deze tijdelijke parkeervoorziening klaar is, komen ook de parkeerplaatsen aan de Burg. Schumanlaan binnen de bouwhekken en kunnen deze niet meer worden gebruikt.

De twee bomen aan de Burg. Schumanlaan worden afdoende beschermd zodat zij behouden blijven.

Vragen of meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij:

Ook vindt u op de website van woningcorporatie De Woningraat meer informatie over het nieuwbouwproject Lentehof.