Onderhoudswerkzaamheden Europasingel Lopik

Home > Projecten > Onderhoudswerkzaamheden Europasingel Lopik

Onderhoudswerkzaamheden Europasingel Lopik

Dit item is verlopen op 28-09-2019.

Vanwege de weersverwachting zijn de eerder gemelde werkzaamheden op 27 september 2019 aan de Europasingel, tussen de Churchill-laan en de N210, geannuleerd. Deze werkzaamheden worden in het tweede kwartaal van 2020 alsnog uitgevoerd.

Het betreft de reparatie van de asfaltverharding vanaf de bebouwde komgrens, ter hoogte van de aansluiting met de N210 tot de Meeuwenlaan (zie ook onderstaande afbeelding). De gemeente gaat de werkzaamheden afmaken die op 12 september niet konden worden afgerond.

Ter afronding van de onderhoudswerkzaamheden wordt een nieuwe slijtlaag aangebracht. Tijdens deze werkzaamheden is het NIET mogelijk gebruik te maken van de Europasingel, tussen het aanbrengen van de bitumenlaag en het aanbrengen van de steenslag. Tijdens alle werkzaamheden zijn verkeersregelaars op locatie aanwezig.

Meer informatie

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer Thomas Schroor via e-mailadres thomas.schroor@lopik.nl en via telefoonnummer 0348 - 55 99 18. 

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig