T/m 26 februari: Rioolwerkzaamheden gedeelte Burgemeester Schumanlaan

Home > Projecten > T/m 26 februari: Rioolwerkzaamheden gedeelte Burgemeester Schumanlaan

T/m 26 februari: Rioolwerkzaamheden gedeelte Burgemeester Schumanlaan

Update

Van maandag 11 januari tot en met vrijdag 29 januari wordt het riool in de Burgemeester Schumanlaan ter hoogte van het gemeentehuis vervangen.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden moeten wegen geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Dit kan consequenties hebben voor uw aanrijtijden. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

Werkzaamheden en omleiding > Jan van Aemstelstraat en Rolafweg Noord alleen bereikbaar via Anna van Burenstraat

We vervangen het riool vanaf de kruising met de Rolafweg Noord tot aan de kruising met de Floris van Egmondstraat. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, zodat niet alle zijstraten gelijktijdig zijn afgesloten.

De Burgemeester Schumanlaan wordt plaatselijk geheel afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld via de Juliana van Stolberglaan, Anna van Burenstraat, President Kennedylaan en Churchill-laan, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Hierbij blijven het parkeerterrein en het wooncomplex aan de Burgemeester Blankenhof bereikbaar vanaf de westzijde van de afsluiting. Ook de Meeuwenlaan en de Floris van Egmondstraat blijven bereikbaar.
De Jan van Aemstelstraat en de Rolafweg Noord zijn van maandag 11 januari tot en met vrijdag 29 januari alleen bereikbaar via de Anna van Burenstraat.

De omleiding wordt ingesteld van 11 januari 07:00 uur tot en met 29 januari 17:00 uur.

Contact

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u contact opnemen met onze toezichthouder Mischa Vorderman. Hij is bereikbaar via e-mail mischa.vorderman@lopik.nl en telefoonnummer 06-11087292.

Voor vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de aannemer Keizerwaard BV, de heer Jeroen Keizerwaard, telefoonnummer 06-51487815 of e-mail info@keizerwaard.nl.