Vervanging Boveneindbrug Benschop

Home > Projecten > Vervanging Boveneindbrug Benschop

Vervanging Boveneindbrug Benschop

Uit inspectie is gebleken dat de Boveneindbrug in slechte staat is en dat de brug moet worden vervangen. De brug ligt tegenover Boveneind Noordzijde 114 in Benschop en vormt de verbinding naar Boveneind Zuidzijde en de bushalte ’De Driesprong’ in Benschop. De Boveneindbrug is een oude verkeersbrug die al lange tijd is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De brug wordt daarom vervangen door een brug bestemd voor fietsers en voetgangers.

Planning

Damsteegt uit Meerkerk gaat de brug voor de gemeente Lopik vervangen. De planning is dat de werkzaamheden maandag 18 oktober a.s. van start gaan en tot uiterlijk vrijdag 29 oktober 2021 duren.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de brug volledig afgesloten, zowel voor voetgangers als voor fietsers. Om de andere kant van de wetering of bushalte ’De Driesprong’ te bereiken, kunt u gebruikmaken van de dichtstbijzijnde brug: de Kooikersbrug of de Kleverbrug.

Locaties bruggen: 1 Kooikersbrug; 2 Boveneindbrug; 3 Kleverbrug

Vragen?

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze brief, dan kunt u deze stellen aan onze projectleider Sander Hekelaar. Hij is bereikbaar via e-mail sander@hekelaarciviel.nl en telefoonnummer 06 - 38 28 72 09 of aan onze projectassistente Marlene de With. Zij is bereikbaar via e-mail marlene.de.with@lopik.nl en telefoonnummer (0348) - 55 99 15.

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig