Home > simfaq > Aan wie en op welke manier wordt de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verstuurd?

FAQ / Aan wie en op welke manier wordt de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verstuurd?

De Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt aan u persoonlijk verstuurd; en dus niet aan uw toekomstige werkgever. Heeft u de VOG via de gemeente aangevraagd? Dan wordt deze naar uw postadres gestuurd zoals dat bij de gemeente bekend is. Heeft u de VOG digitaal aangevraagd? Ook dan ontvangt u de VOG per post, op uw adres zoals dat in de aanvraag geregistreerd is. Het is niet mogelijk om de VOG digitaal te ontvangen.