Als ik naast mijn WW-uitkering nog werk, hoe wordt dat dan verrekend?

Home > simfaq > Als ik naast mijn WW-uitkering nog werk, hoe wordt dat dan verrekend?

Als ik naast mijn WW-uitkering nog werk, hoe wordt dat dan verrekend?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Uitkeringen bij werkloosheid / Als ik naast mijn WW-uitkering nog werk, hoe wordt dat dan verrekend?

Per 1 juli 2015 zijn de regels veranderd.

Tijdens de eerste twee maanden van de uitkering wordt 75% van het loon uit arbeid afgetrokken van de WW-uitkering. Daarna 70%.

Dat betekent, dat u 25%, en daarna 30%, van uw verdiende loon zelf mag houden. U gaat er dus op vooruit, ook als u in uw nieuwe part-time baan minder verdient dan uw WW-uitkering.