Home > simfaq > Binnen welke termijn krijg ik een beslissing op mijn bezwaar tegen de vaststelling van de WOZ-waarde van mijn huis?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Binnen welke termijn krijg ik een beslissing op mijn bezwaar tegen de vaststelling van de WOZ-waarde van mijn huis?

De gemeente heeft tot het eind van het jaar waarin u uw bezwaar indient de tijd om een beslissing te maken. Deze termijn mag met 6 weken worden verlengd. Voor langer uitstel is uw toestemming nodig.

Dient u pas in de laatste 6 weken van het kalenderjaar uw bezwaarschrift in, dan is de minimale beslistermijn 6 weken. Ook deze termijn kan de gemeente met 6 weken verlengen. En ook hier heeft de gemeente voor langer uitstel uw toestemming nodig.