Home > simfaq > De gemeente heeft mijn bezwaar tegen de WOZ-waarde goedgekeurd. Wat gebeurt er nu met de aanslag?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / De gemeente heeft mijn bezwaar tegen de WOZ-waarde goedgekeurd. Wat gebeurt er nu met de aanslag?

• Als u de aanslag inmiddels hebt betaald, krijgt u automatisch het teveel betaalde bedrag terug. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.
  • Daarnaast geeft de gemeente de verlaging van de WOZ-waarde automatisch door aan de Belastingdienst en aan het waterschap.