Home > simfaq > De OZB-aanslag staat op naam van mijn partner of huisgenoot. Kan de aanslag op mijn naam worden gezet?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / De OZB-aanslag staat op naam van mijn partner of huisgenoot. Kan de aanslag op mijn naam worden gezet?

Als u allebei eigenaar bent van de woning of bedrijfspand, kunt u de OZB-aanslag op uw naam laten zetten. Dit moet u schriftelijk aanvragen bij de gemeente of bij de organisatie die de gemeentelijke belastingen namens de gemeente uitvoert.