Geheimhouding persoonsgegevens BRP aanvragen

Home > simfaq > Geheimhouding persoonsgegevens BRP aanvragen

Geheimhouding persoonsgegevens BRP aanvragen

FAQ / Uittreksels en registers / Inzage register / Geheimhouding persoonsgegevens BRP aanvragen

De gegevensverstrekkingen die nodig zijn voor de uitvoering van wettelijke taken kunt u niet tegengaan. Deze verstrekking is wettelijk voorgeschreven. In alle andere gevallen is het echter mogelijk om geheimhouding van uw gegevens aan te vragen.

Wilt u niet dat uw persoonsgegevens aan bovengenoemde instellingen worden verstrekt? Dan kunt u de gemeente verzoeken om uw persoonsgegevens geheim te houden. De gemeente verstrekt uw gegevens dan alleen nog aan (overheids)instellingen die ze nodig hebben voor het uitvoeren van hun wettelijke taak.