Home > simfaq > Geldt het inburgeringsvereiste voor elk type verblijfsvergunning onbepaalde tijd?

FAQ / Immigratie, inburgering en integratie / Inburgering / Geldt het inburgeringsvereiste voor elk type verblijfsvergunning onbepaalde tijd?

Ja, het inburgeringsvereiste geldt voor elke type verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd.

Er zijn enkele uitzonderingen:

• Een minderjarige die is toegelaten in het kader van gezinshereniging;
  • Vanwege een psychische of lichamelijke belemmering;
  • Wegens dringende humanitaire redenen.