Home > simfaq > Geldt het inburgeringsvereiste voor elk type verblijfsvergunning voortgezet verblijf?

FAQ / Immigratie, inburgering en integratie / Inburgering / Geldt het inburgeringsvereiste voor elk type verblijfsvergunning voortgezet verblijf?

Ja, het inburgeringsvereiste geldt in principe voor elk type verblijfsvergunning voortgezet verblijf. Uitzonderingen zijn:

• Een kind dat voortgezet verblijf aanvraagt na toegelaten te zijn als minderjarige voor gezinshereniging;
  • Wegens dringende humanitaire redenen.