Heb ik als ambtenaar recht op een WW-uitkering?

Home > simfaq > Heb ik als ambtenaar recht op een WW-uitkering?

Heb ik als ambtenaar recht op een WW-uitkering?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Uitkeringen bij werkloosheid / Heb ik als ambtenaar recht op een WW-uitkering?

Ook als ambtenaar heeft u na een ontslag in principe recht op een WW-uitkering. U krijgt de uitkering maximaal 38 maanden.

De eerste 2 maanden krijgt u 75% van uw laatst verdiende salaris. Daarna krijgt u 70% van uw laatst verdiende salaris.

Is uw dagloon hoger dan het maximum dagloon? Dan krijgt u maximaal 75/70% van het maximum dagloon.