Heb ik een verwijzing nodig voor hulp door Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW)?

Home > simfaq > Heb ik een verwijzing nodig voor hulp door Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW)?

Heb ik een verwijzing nodig voor hulp door Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW)?

FAQ / Zorg en gezondheid / Hulp en verzorging / Heb ik een verwijzing nodig voor hulp door Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW)?

Wanneer uw gemeente beschikt over een organisatie voor Algemeen Maatschappelijk Werk dan is deze hulp altijd gratis en kunt u er om hulp vragen zonder dat u een verwijzing daarvoor nodig hebt.

Kan het Algemeen Maatschappelijk Werk u toch niet helpen? Dan verwijzen ze u door naar andere hulpverleners.