Helpt de gemeente bij het bestrijden van ongedierte?

Home > simfaq > Helpt de gemeente bij het bestrijden van ongedierte?

Helpt de gemeente bij het bestrijden van ongedierte?

FAQ / Wonen en leefomgeving / Gezond en veilig wonen / Helpt de gemeente bij het bestrijden van ongedierte?

In de meeste gevallen is ongediertebestrijding op eigen terrein een zaak van de huiseigenaar zelf. De gemeente kan u wel van advies voorzien.

Verantwoordelijkheid gemeente

Hebt u last van groter of gevaarlijk ongedierte, zoals ratten, bijen of wespen? U kunt dan het beste contact opnemen met de gemeente. Hebt u last van een wespennest op een terrein van de gemeente? Dan kunt u hiervoor ook de gemeente bellen. De gemeente zorgt dan dat dit ongedierte wordt verwijderd.