Het CIZ wil geen indicatie stellen. Wat kan ik doen?

Home > simfaq > Het CIZ wil geen indicatie stellen. Wat kan ik doen?

Het CIZ wil geen indicatie stellen. Wat kan ik doen?

FAQ / Zorg en gezondheid / Hulp en verzorging / Het CIZ wil geen indicatie stellen. Wat kan ik doen?

• Als u intensieve, langdurige zorg wilt (op grond van de Wet langdurige zorg), dan is het CIZ de organisatie die een indicatie stelt.
  • Als het CIZ besluit om geen indicatie te stellen dan kan daartegen bezwaar gemaakt worden. Geen besluit is ook een besluit.

Als u een beroep doet op de WMO, dan heeft u niet met het CIZ te maken, want dan neemt de gemeente een besluit op uw aanvraag.