Hoe dien ik een Who-verzoek in?

Home > simfaq > Hoe dien ik een Who-verzoek in?

Hoe dien ik een Who-verzoek in?

FAQ / Overheid en democratie / Bezwaar en beroep overheid / Hoe dien ik een Who-verzoek in?

U dient uw Who-verzoek in bij de overheidsorganisatie waar u informatie van wilt ontvangen. Dit kan de gemeente zijn, maar bijvoorbeeld ook de Staat, provincie of waterschappen. In uw Who-verzoek aan de gemeente moet het volgende staan:

• Uw adresgegevens en uw handtekening.
  • De vermelding dat het om een Who-verzoek gaat.
  • Een zo precies mogelijke beschrijving van welke informatie u wilt hergebruiken.
  • Eventueel hoe lang u deze informatie wilt hergebruiken.
  • Hoe u de informatie wilt ontvangen.

U ontvangt binnen 4 weken bericht over uw Who-verzoek. De gemeente kan deze termijn verlengen met 4 weken.