Hoe houd ik overzicht over mijn pgb-budget?

Home > simfaq > Hoe houd ik overzicht over mijn pgb-budget?

Hoe houd ik overzicht over mijn pgb-budget?

FAQ / Zorg en gezondheid / Kosten zorg en zorgverzekering / Hoe houd ik overzicht over mijn pgb-budget?

Om overzicht te houden ontvangt u elke maand schriftelijk een budgetoverzicht van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Hierop ziet u wat er is betaald en hoeveel persoonsgebonden budget (pgb) u nog over heeft. U ontvangt geen nieuw budgetoverzicht van de SVB wanneer er in een maand geen betalingen uit uw pgb zijn gedaan.

Wilt u het maandelijkse overzicht niet afwachten? Door in te loggen bij "Mijn PGB" op de site van servicecentrum pgb van de SVB heeft u op elk moment inzicht in de betalingen en in uw resterende pgb.