Hoe is de verdeling van de zendtijd geregeld van regionale en lokale omroepen?

Home > simfaq > Hoe is de verdeling van de zendtijd geregeld van regionale en lokale omroepen?

Hoe is de verdeling van de zendtijd geregeld van regionale en lokale omroepen?

FAQ / Hoe is de verdeling van de zendtijd geregeld van regionale en lokale omroepen?

Het Commissariaat van de Media verleent vergunningen voor telkens een periode van 5 jaar aan de regionale omroepen die aanbod verzorgen voor de 12 provincies. Het Commissariaat wijst ook lokale publieke media-instellingen aan (één per gemeente of cluster van gemeenten) voor het verzorgen van media-aanbod voor de betreffende gemeenten.