Hoe vraag ik een huisnummer aan?

Home > simfaq > Hoe vraag ik een huisnummer aan?

Hoe vraag ik een huisnummer aan?

FAQ / Wonen en leefomgeving / Wonen en vergunningen / Hoe vraag ik een huisnummer aan?

Een eigen huisnummer is nodig voor de postbezorging en de bereikbaarheid voor hulpdiensten.

• Vraag een huisnummer aan als u geen omgevingsvergunning nodig heeft.
  • Heeft u een omgevingsvergunning aangevraagd voor nieuwbouw of verbouw? Dan krijgt u automatisch een huisnummer als u de omgevingsvergunning krijgt. U hoeft in dat geval niet apart een huisnummer aan te vragen. U krijgt dan een brief met het nieuwe huisnummer.