Hoe weet ik of ik een omgevingsvergunning nodig heb?

Home > simfaq > Hoe weet ik of ik een omgevingsvergunning nodig heb?

Hoe weet ik of ik een omgevingsvergunning nodig heb?

FAQ / Wonen en leefomgeving / Wonen en vergunningen / Hoe weet ik of ik een omgevingsvergunning nodig heb?

Bij het Omgevingsloket Online kunt u een vergunningcheck doen. Zo komt u te weten of u een vergunning moet aanvragen voor wat u wilt doen of dat u een melding moet doen. Of dat u geen van beide nodig hebt.

Als u een vergunning moet aanvragen, ziet u in het Omgevingsloket hoe u dit kunt doen en welke stukken u moet meesturen.