Hoelang duurt het voordat mijn paspoort in het buitenland klaarligt?

Home > simfaq > Hoelang duurt het voordat mijn paspoort in het buitenland klaarligt?

Hoelang duurt het voordat mijn paspoort in het buitenland klaarligt?

FAQ / Buitenland: werken, wonen en reizen / Paspoort, identiteitskaart en visum / Hoelang duurt het voordat mijn paspoort in het buitenland klaarligt?

Vanaf de dag van aanvraag duurt het minimaal een week voordat uw paspoort klaar ligt. U krijgt nadere informatie over de wachttijd bij de ambassade of het consulaat in het land waarin u uw reisdocument hebt aangevraagd.