Home > simfaq > Ik ben een radiozendamateur en gebruik mijn antenne alleen om te ontvangen. Moet ik mijn antenne registreren in het antenneregister en het frequentiegebruikersregister?

FAQ / Cultuur, sport en vrije tijd / Radio en televisie / Ik ben een radiozendamateur en gebruik mijn antenne alleen om te ontvangen. Moet ik mijn antenne registreren in het antenneregister en het frequentiegebruikersregister?

Ja, antennes van radiozendamateurs die alleen worden gebruikt om te ontvangen, worden ook in het antenneregister opgenomen. U moet daarnaast opgenomen zijn in het frequentiegebruikersregister.