Home > simfaq > Ik ben een radiozendamateur en gebruik mijn antenne niet meer. Wat moet ik doen?

FAQ / Cultuur, sport en vrije tijd / Radio en televisie / Ik ben een radiozendamateur en gebruik mijn antenne niet meer. Wat moet ik doen?

Als u uw antenne-installatie laat staan, dan hoeft u niets te doen. Zolang u geregistreerd staat als radiozendamateur bij Agentschap Telecom, blijft uw antenne-installatie ook zichtbaar in het Antenneregister.

Verwijdert u uw antenne-installatie en blijft u geregistreerd als radiozendamateur? Dan moet u dit aangeven in het Gebruikersregister van Agentschap Telecom. U kunt inloggen met uw DigiD inlogcode. Bij de vraag ‘Heeft u een antenne-opstelling’ klikt u de optie ‘nee’ aan. Uw antenne-installatie wordt dan uit het Antenneregister verwijderd.