Home > simfaq > Ik ben een radiozendamateur en weet de coördinaten van mijn antenne niet. Wat moet ik doen?

FAQ / Cultuur, sport en vrije tijd / Radio en televisie / Ik ben een radiozendamateur en weet de coördinaten van mijn antenne niet. Wat moet ik doen?

U kunt in het gebruikersregister van Agentschap Telecom nagaan wat de coördinaten zijn van uw antenne. Dit doet u als volgt:

• Log in met uw DigiD inlogcode.
  • Klik op het registratienummer van de antenne.
  • Klik op 'Wijzigen'.
  • Geef aan dat u een antenne heeft en klik op 'Antennes (de)registreren'.
  • Daarna kunt u op een kaart de coördinaten van uw antenne bepalen.

U kunt ook een TomTom of ander GPS-systeem gebruiken om de coördinaten van uw antenne te bepalen. De coördinaten moeten voldoen aan de voorschriften die daarvoor gelden.